tiistai 13. toukokuuta 2014

Verkkaa ja vetoja vesisateessa

Ekaksi n. 1,5 km verkkaa, sitten 5 x 400m (suunnilleen 4.30 vauhdilla, katsoin jälkeenpäin tahdin... ei garmin oikein kerennyt vetoihin joten mutulla mentiin kentällä) vetoja, välissä 3 min kävelyä, ja loppuun n. 2 km verkkaa. Ja lopuksi reippaiden pikku futaajien harkkojen seuraamista. Juoksurata siis kiersi jalkapallokenttää. On ne reippaita, sielä ne vesisateessa veti treeniä. Onneksi vasta sitten minun treenin loputtua kentälle alkoi valua isompia pelaajia.... olisko omasta harjoituksesta tullut mitään kun olisi mennyt vaan pelin seuraamiseksi!
Vaan olipa keli huono, satoi ja tuuli... toisella suoralla pisti kunnolla vastaista niin että lippis oli lentää päästä pois... tarttee hommata pienempi lippis... Ja silti, vaikka keli oli kurja niin leveä hymy naamalla sitä oli juoksun jälkeen...  tuntui hassulta hymyssä suin kertona vettä valuen kuinka äidillä oli tosi kivaa ulkona :)
Tässä on huonompaa säätä pitänyt jonkin aikaa ja oikeanlaisen vaatetuksen löytäminen on ollut vähän hakusessa vaan tänään se löytyi... vanha luottovaate, komeron perälle unohtunut... Puman vanha pusakka Gunnersin ajoilta. Oli just passeli ja verkkavauhdillakin pysyin lämpöisenä, ja jotenkin se vaan oli just hyvä!http://connect.garmin.com/activity/498840482

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti