tiistai 13. toukokuuta 2014

Arkistojen uumenista alkuvuotta 2014

21.2.14
Jeeeeeeee!!!!!!! Vähänkö olen fiiliksissä, alkaa pikkuhiljaa taas juoksu tuntumaan siltä miltä se tuntui vielä viime alkusyksystä... tässäkun oli tuossa syksyllä/talvella pari juttua jotka teki sen että juoksua ei juuri ollut kuin jotain ihan liian satunnaista.. Tuossa tammikuussa aloitin uudelleen säännöllisemmin juosta ja nyt aletaan lähestyä sitä mihin viime elokuussa jäätiin. Tämän iltanen lenkki oli vauhdiltaan hilkkua vaille sitä mihin pääsin silloin elokuussa ja eikä tää ollut mitään verenmaku suussa pusertamista vaan miellyttävää menoa. Olen niiiiiin iloinen :)

Viime syksynä, elokuun lopulla, juostiin pikkusiskon kanssa 17 km ja se meni kahteen tuntiin. Sen jälkeen alkoi hidas alamäki kun raksa vei ihan kunnolla... Juokseminen oli säännöllisen epäsäännöllistä... joulun aikaan alkoi harmittamaan sitten kunnolla ja todettiin miehen kanssa tosiaan että on kaikille parempi että käyn juoksemassa :) Ei tahtonut jaksaa viedä kunnolla päivää lävitse jos ei saanut sitä pientä breikkiä siinä jossain kohtaa. Niinpä tammikuussa aloin vähän viritellä säännöllisempää juoksua mutta vieläkin liian helpolla annoin periksi raksalle. Nyt helmikuussa olen sitten käynyt taas säännöllisemmin, Joka viikolla parantaen viikon määrien suhteen ja juoksunilo on alkanut taas löytyä. Sellainen Ai niin TÄTÄ se olikin...:onni:

23.2.14
Tänään 8 km "pitkis" ja mikä parasta, sekin meni jo ihan kivalla vauhdilla ja ennenkaikkea kevyesti, :) Kyllä tää tästä taas :onni:

3.3.14
Laskin viime vuoden (2013) kilometrit. 476,9 km. Välillä helmikuu-elokuu. Voi olla että n. 400 km oli totuus tuossa helmi-elokuulla ja loput sitten elokuun jälkeen. Vähäistä oli kyllä liike syys-joulukuussa. Viikottainen salibandy onneksi vähän piti liikkeessä mutta muutoin oli aika vähäistä.

11.3.14
Viikonlopulla juoksin 10,1 km 64 min. Eli aika samassa mennään kun vuosi sitten :) Välillä sitä miettii että missä sitä voiskaan olla jos olisi koko ajan juossut. Mutta turhahan sitä on silleen miettiä. Nyt on näin :) 
Eilen aloitin seuraavan ohjelman eli puolikkaan juoksemisen. Lepopäivä luki maanantain "harjoitukseksi" :) Tänään sitten juoksupv. Vaan saapi nähdä kun nilkka oli eilen aika kipeä... viikonloppuna kipeytyi. Ei se ole muljahtanut tai mitään sellaista mutta juoksen kyllä aina aika kaltevalla pinnalla kun tuo maantie on niin kehnossa kunnossa... ihan kallellaan oaan päin tienreunat... ehkä olis fiksua vaihtaa piennarta!

Eilen aloitin myös Kesäksi Kuntoon -kampanjan niin tulee taas vähän lihaksille muutakin jumppaa kuin tuo hölkkääminen :)
17.3.14
Eilen 12 km. Rauhallisesti 6.57 (min/km) keskivauhdilla (vai tahdilla?). Voi kun tulis taas sulat tiet ja tuleehan ne... oli tuo vähän luikastelemista kun ei niitä nastoja ole tullut hankittua... jos ne olis ens talven hankinta kun nyt vihdoin ja viimein sain hankittua ihka oman mittarin. Garminin perusmallin. Mutta olipa vain kivaa kun oli pikku kello ranteessa eikä tarvinnut sen ison puhelimen kanssa juosta :onni:

23.3.14
Lenkkeiltiin tänään kaverin kanssa 14 km, johon meni aikaa 1.35 eli seiskan keskitahtia... Joko sitä toukokuulle pistäisi ilmoittautumisen puolikkaalle vai 10,6 km. Kiva oli juosta eikä tuo tahti ollut ollenkaan liian kova. Pari pitkää ylämäkeä käveltiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti